vrijdag 22 maart 2013

Trend: Prints


Trends zijn er om te volgen, maar voor mij vooral om inspiratie uit te halen. De trend die ik vandaag onderhanden ga nemen is er één voor de gevorderden onder ons. Niet iedereen durft deze trend aan, ik heb het over de mixing prints trend!

Dat ik zeg voor de gevorderden onder ons is misschien wel wat overdreven maar je moet wel een beetje lef hebben. Prints met elkaar mixen is het helemaal deze lente/zomer en het liefst met lekkere felle kleuren. Ik hou wel van wat kleur in mijn kleding en een echte print outfit vind ik dan ook erg gaaf. Of ik het zelf zou dragen, jawel hoor alleen moet ik er wel voor in de mood zijn.

Vind je een hele outfit van top tot teen met prints teveel van het goede, kies dan voor een effen kleding stuk in je outfit zodat je wat rust creëert. Zo kan je bijvoorbeeld een rokje en top best met verschillende prints bij elkaar matchen en kies je voor een effen panty. Je hoeft trouwens niet perse met fel gekleurde prints te mixen, het kan ook prima met pastel tinten.

Om je wat op weg te helpen heb ik wat items voor je bijelkaar gezocht. Ze hebben bijna allemaal wel opvallende kleuren, maar kunnen best met elkaar gematcht worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van die aztec trui met dat luipaard shortje.

van links naar rechts

clutch 45,45 Asos/pump 65,- Miss Selfridge/blouse 33,- River Island/trui 55,- Topshop/jurk 55,- Topshop/armband 20,- Topshop/top 20,- River Island/ lutch 88,30 Masion Scotch/short 33,- River Island/oorbellen 15,60 Asos/blouse 40,- River Island/ketting 13,- Miss Selfridge/Pumps 104,- TopshopEen print outfit is leuk, maar je moet je er natuurlijk wel prettig in voelen. Wat vind jij van een outfit vol prints?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten