zaterdag 9 maart 2013

Rihanna for River Island


Dat River Island, Rihanna had gestrikt om een samenwerking aan te gaan, was al een tijd bekend. Dinsdag 5 maart was de grote dag en konden alle Rihanna fans zich storten op haar nieuwe kledinglijn. Nu zijn we alweer een paar dagen verder en ik kan je vertellen dat het best hard gaat. Toch wil ik jullie mijn 5 favorieten laten zien van deze trendy collectie.De collectie bestaat uit, broeken, shorts, tops, schoenen, jassen, jurken en accessoires. Voor de basic liefhebbers met een leuke twist is deze collectie denk ik wel perfect, maar naast de zwarte en grijze tinten is er ook knal geel en zwart/wit gestreept te zien. Rihanna houdt wel van hier en daar wat bloot en ook dat is terug te vinden in de collectie. 

Laten we snel beginnen. Hier is mijn top 5:

€55,-
Wat Angelina Jolie kan, kan ik ook heeft Rihanna misschien wel gedacht. Deze maxi rok met hoge split is erg vrouwelijk en sexy tegelijk. Super gaaf met een paar mooie hoge hakken en een cute blousje erin. 

€95,-
Geel! Heel erg leuk om deze lente/zomer te dragen, ik word er altijd erg vrolijk van. Deze wikkel jurk, valt achter lang en voor wat korter. Heel leuk voor naar een feestje, want dan weet je zeker dat je opvalt met deze zonnige jurk.

€25,-
Rihanna heeft vast wat inspiratie gehaald uit de jaren 90 want met deze top mag je, je navel aan iedereen laten zien. De top valt korter dan gemiddeld en de mouwen zijn wat wijder.

€60,-
Op de foto lijkt deze blouse misschien meer op een pyjama dan op een mooi fashion item, maar dat is het wel degelijk. Super gaaf met een shortje of een stoere jeans. Deze blouse valt lang aan de achter kant, waardoor je een soort sleep achter je hebt. Erg leuk en verrassend. Het kraagje vind ik een leuk detail.

€125,-
Stoer, trendy en fashionable dat heeft Rihanna allemaal in deze schoen gestopt. Ik vind ze erg gaaf en ze kunnen bij verschillende outfits erg hip staan. Bijvoorbeeld bij dat leuke gele jurkje of juist bij die trendy maxi rok, natuurlijk zijn deze stappers ook erg leuk bij een stoere jeans. Het stuk wat open is, is een leuk detail. Je kan voor safe gaan en deze schoen met bloten voeten aantrekken, maar wat natuurlijk ook erg leuk is om een leuk opvallend sokje of panty erin te dragen.


Dit waren mijn favorieten, benieuwd wat er nog meer te koop is? Check snel de website van River Island of neem een bezoekje aan één van de winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten