zaterdag 30 maart 2013

PaasHAAR

Nog één nachtje slapen en dan is het zover. We mogen onze mooiste kleertjes weer uit de kast halen of zelf nieuwe shoppen. Zodat we er paasbest bij zitten als we genieten van het paasontbijt. Misschien heb je, je outfit al wel klaar liggen, maar heb je toevallig er ook al over nagedacht wat je met je haar gaat doen?


Je kan vandaag nog een sprintje trekken naar de kapper, om een hele nieuwe coupe te laten knippen. Maar misschien is dat een beetje teveel gedoe en heb je daar helemaal geen zin in. Best begrijpelijk want ik geloof niet dat je niet de enige bent in de kapsalon... Om toch een leuk kapsel te hebben tijdens de paasdagen, hoef je helemaal niet de deur uit. Met een paar handelingen heb je zo een leuke coupe voor morgen. Ik heb een paar trends voor je op een rij gezet.


Een lage staart. Heel erg girly maar toch stijlvol en ook nog eens simpel om te maken. In plaats van een elastiekje, kan je ook met een mooi lint je haar vast maken.


Een hele schuine scheiding. Deze look zag je onder andere tijdens de show van Calvin Klein.


Pak je haarlak en kam maar tevoorschijn en creëer een 60 look! Lekker touperen en swingen maar.


Draaien, knopen en opsteken. Het ziet er nog al ingewikkeld uit, maar het is wel gaaf.


Stijl haar met een vlechtje aan één kant. Ook heel erg leuk als je het vlechtje aan beide kanten doet en een kransje op je hoofd ervan maakt. Hou het subtiel en vlecht niet met teveel haar.


Een strakke lage knot, vrouwelijk en chique.


En als laatste een opgestoken ingevlochten vlecht. Ook leuk als je hem, niet al te netjes vlecht zo krijg een nonchalantere look.


Ik ga er nog even over nadenken wat voor fratsen ik met mijn haar ga uitvogelen. Wat voor kapsel heb jij met Pasen?Geen opmerkingen:

Een reactie posten