woensdag 27 maart 2013

& Other Stories


H&M heeft er alweer een tijdje een klein zusje erbij, namelijk "& other stories". Een hip Scandinavisch merk met iets hogere prijzen dan die van de H&M, maar de collectie's zijn om te spullen.

& other stories een merk waar ik na het zien van de webshop verliefd op ben geworden. Jammer genoeg kunnen we nog niet letterlijk de sfeer opsnuiven in Nederland, maar lang leven internet want via de webshop kan je van allerlei moois kopen. Ze hebben van alles, van tops tot nagellak en van bh's tot sieraden en tassen.

Een webshop met genoeg leuke items, waar ik helemaal hebberig van wordt. Tijd om maar eens een paar favorieten van & other stories op een rij te zetten.   

van links naar rechts
tas 145,-/ rok 45,-/ zonnebril 35,-
ketting 19,-/ jurk 45,-/ 19,-
trui 35,-/ portemonnee 15,-/ jurk 75,-

Er waren genoeg items die ik wel zou willen hebben. Dit denken meer mensen, want het viel me op dat na een dag er gewoon heel veel items niet meer verkrijgbaar waren of gewoon niet meer op de site staan. Ik ga er dus vanuit dat het erg snel uitverkocht is. Wat natuurlijk jammer is, maar ja dat betekend wel dat het goed loopt. 

Hoe de kwaliteit is en hoe het er echt uit ziet weet ik (nog) niet. Hopelijk kom daar snel verandering in. Ik weet wel dat, als ik in een stad ben waar een & other stories winkel is dat ik zeker even langs ga!Wat vind jij van het merk?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten