dinsdag 5 maart 2013

Low budget Sunglasses


Wat een heerlijk weer was het gister en wordt het als het goed is vandaag ook. Zal het dan toch snel Lente worden? Als echte koukleum word ik altijd erg blij als de zon weer gaat schijnen en de vogels hun mooiste lied fluiten.

Bij de zon hoort natuurlijk een hippe zonnebril. Ik laat je vandaag vier modellen zien die ik voor een klein prijsje op de kop heb weten te tikken. Vandaag gaan we dus lekker low budget van de zon genieten.


Zonnebrillen, ik heb ze bijna in alle kleuren, maten ,vormen en ik zal er nooit genoeg hebben. Ik koop nooit hele dure omdat ik weet dat ik vaak wissel en het zonden zou vinden als ik €300,- voor een zonnebril zou betalen en hem niet vaak op zou hebben. Nee geef mij maar lekker low budget, want dan is het ook minder erg als hij kapot gaat.

Een paar weken geleden ging ik op bezoek bij Nederlands grootste Primark, namelijk die in Almere. Het was zo druk, dat ik niet wist waar ik moest kijken en daarom ook weinig had gekocht. Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis, want ik kocht o.a. deze zonnebrillen. Allemaal net even wat anders, even leuk en  bijna allemaal even goedkoop. Voor maar €12,- liep ik met vier zonnebrillen in mijn bezit de winkel uit.

Laat de zon, maar komen want Chamali is er klaar voor!

Primark €4,-
 Ik had het niet eens zo bewust opgelet, maar op één na zijn alle zonnebrillen die ik heb gekocht in het bezit van studs. Iets wat ik erg leuk vind, want dat geeft het net een klein extraatje. Naast studs vind je deze lente/zomer o.a. ook diamantjes, parels, glitters en andere extraatjes terug komen op de zonnebrillen. Het model wat ik hier boven draag is het stoerst van de vier. Ik vind deze erg gaaf en het kan je outfit helemaal af maken. 

Primark €2,-
Toen ik deze zonnebril voor het eerst opzetten moest ik gelijk aan "Iris Apfel" denken. Ik vind die vrouw zo leuk en inspirerend dat ik graag met zo'n zonnebril wou lopen. Het ronde model in brillen zie je aankomende lente/zomer steeds meer terug komen. Dus kies eens voor wat anders en kies voor rond.

Primark €4,-
De vlinder zonnebrillen zijn wel een beetje voorbij, net zoals hele grote modellen. Maar ondanks dat blijven de vrouwelijke modellen nog steeds erg populair. Deze zonnebril is wat minder opvallende als ze andere drie, maar is zeker net zo leuk. De mini studs maken de zonnebril helemaal af.

Primark €2,-
Deze zonnebril is het opvallendst van alle vieren helemaal volgens één van de zonnebrillen trends. Deze lente/zomer kan je er namelijk niet meer omheen. Hoe gekker de bril hoe beter. Glazen in de vorm van bloemen, extreme cateye en hartjes. Je mag in 2013 met een echte eyecatcher lopen, want hoe meer je zonnebril opvalt hoe modieuzer je bent. Deze zonnebril met hartjes glazen zal ik denk ik niet zo vaak dragen, maar maakt me wel erg vrolijk en voor zon klein prijsje laat ik natuurlijk niet zoiets trendy liggen.

Dit waren mijn nieuwste zonnige aankopen. Welke van de vier vind jij het leukst en draag jij ook zo graag zonnebrillen?

1 opmerking:

  1. Gelijk heb je! Je hoeft helemaal geen dure zonnebril te hebben om er trendy bij te lopen. Tegenwoordig heb je ook goedkope zonnebrillen die er hip uitzien. Maar laten we eerlijk zijn: een designer zonnebril is toch wel een must-have voor elke fashionista. Een designer zonnebril is van hoge kwaliteit en het gaat ook langer mee. Denk maar eens aan de Ray Ban Wayfarer, die door de jaren heen bekender is geworden en vaker wordt gedragen. Dat heb je niet met goedkope zonnebrillen...

    BeantwoordenVerwijderen