donderdag 21 maart 2013

Grazia Man


Ik denk dat de meeste mensen wel het glossy tijdschrift "Grazia" kent. Een betaalbaar magazine vol beauty, mode, waargebeurde verhalen en vette roddels. Een leuk tijdschrift voor in de trein, thuis op de bank of voor in je pauze op kantoor. Het succesvolle tijdschrift Grazia is helemaal gericht op ons vrouwen, maar sinds deze week kunnen de heren zich niet meer onderbedeeld voelen, want de eerste GRAZIA MAN is een feit!


De Grazia Man verschilt helemaal niet zoveel qua inhoud als die van de dames. De onderwerpen zijn dan wel anders, maar het blad zit nog steeds vol mode trends, beauty tips en lekkere roddels. Wees niet bang het is geen blad voor watjes, want er worden wel degelijk echte mannen zaken besproken.


Als je me nu zou vragen, vind je de Grazia Man even leuk als die voor vrouwen? Dan zou ik ja en nee zeggen.. Dit komt omdat het gewoon echt een mannenblad is en niet alles mij aanspreekt, maar dat lijkt me eigenlijk alleen maar goed. Nu hebben die mannen ook iets voor hun zelf en pakken wij het niet zo snel af.. Nou, misschien is dat wel weer gelogen want er is genoeg wat ik wel mooi/leuk vind. Zo vind ik de mode editorials erg mooi en bekijk ik graag de streetstyle pagina's.Grazia Man leest makkelijk en zit boordevol tips, tricks & trends. Voor alle trendy mannen onder ons, neem een sprintje naar de boekhandel, supermarkt of tankstation en blijf up to date!


Grazia Man ligt vanaf deze week in de winkel voor €2,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten