zaterdag 23 maart 2013

EPHAT the offline shopEen lange tijd geleden schreef ik al een artikel over Ephat, omdat ik via de webshop en toen de tijd via Open shop allerlei leuke dingen had gespot en gekocht. 

Sinds december was Ephat even van de "offline" aardbodem verdwenen, maar sinds deze week is Ephat weer te vinden in de winkelstraten van Amsterdam. Dit keer met twee nieuwe collega's FABstylistika en Mingface.

Donderdagavond was het dan eindelijk zover, de officiĆ«le Ephat, Survival of the phattest winkel werd geopend en vond plaats op de Nieuwe Nieuwstraat te Amsterdam. Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn en daarom ging ik gister/vrijdag even een blik werpen in de nieuwe "offline" winkel.


Ephat bied je een groot assortiment aan vol humoristische, stoere, eigenzinnige en unieke mode. Dit niet alleen voor de trendy dames onder ons, maar het hele gezin kan in een “Ephat outfit” worden gestoken. Dit populaire merk, dat ook in het buitenland erg geliefd is, bied namelijk verschillende stoere heren en kinderkleding aan. Naast de underground merken verkoopt Ephat ook internationale bekende merken, waaronder “Legguns, Mingface en Iron Fist”.


Zoals ik net al vertelde is niet alleen de kleding van Ephat er te koop, maar ook die van FABstylistika. Misschien heb je toevallig een paar weken geleden mijn blogbericht over dit merk gelezen.. De vrolijke styliste/ontwerpster achter dit merk recycled en customized kleding, waardoor het weer hele trendy items worden. Super gaaf en ook nog een duurzaam.


Nee, ik ben nog niet aan het einde van dit verhaal, want er is nog een merk wat bij dit dream team hoort, namelijk Mingface. Mingface herken je aan de kleurrijke kleding en accessoires met opvallende dieren erop. Super schattig en leuk voor jong en oud. 


Ik vind de winkel er erg gezellig en mooi er uit zien en er is zoveel te zien dat je niet weet waar je moet kijken. Je moet zeker even de tijd nemen om deze winkel te bezoeken, want ze hebben zoveel leuks. Ben je opzoek naar een cadeautje of naar een nieuwe outfit? Ga dan even langs Ephat op de Nieuwe Nieuwstraat 29 te Amsterdam, want ik weet zeker dat je daar slaagt!


Succes Ephat, FABstylistika en Mingface en tot snel, want ik weet zeker dat ik nog wel een keer kom rond neuzen. 


Open van maandag tot zaterdag. (12.00-18.00)


Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Ephat like ze dan op Facebook.

2 opmerkingen: