zondag 31 maart 2013

Did You C.. March


Eind vorig jaar beloofde ik jullie al in het jaaroverzicht dat er in 2013 meer Chamali te zien en te lezen zal zijn op Did You C.. Nu zijn we alweer 3 maanden verder en het is tijd om eens mijn belofte waar te maken . Vanaf nu zal je elke laatste zondag van de maand een foto overzicht vinden van mijn instagram foto's. Op deze manier probeer ik je mee te nemen in mijn dagelijkse leven. Laten we snel beginnen!

De maand maart stond wel voor het grootste deel in het thema van huiswerk maken. Pffooee wat was ik druk zeg met mijn voorbereidingen voor mijn fotoshoot. Mijn inspiratiebron was het bekende boek "Erik of het klein insectenboek" van Godfried Bomans. Hiervoor heb ik veel bladeren en beestjes moeten knippen en uit eindelijk was dit het eindresultaat.

styling & concept: Chamali Huisman
fotografie: Sanne Kreijmborg
visagie: Jaimy Kemp
model: Eliza den Drijver
Nu deze opdracht voorbij is, gaan we weer door met de volgende. Ik ben vaak druk voor school, maar ik vind het wel heel erg leuk en dat is natuurlijk het belangrijkste. 


In het begin van maart was het een paar dagen lekker weer. Toen konden we eindelijk even in de tuin zitten "met zonder jas" en genieten van de blauwe lucht en zon. 


In love with my new shoes! Ik ben zo blij met deze kleurrijke stappers. Voor een klein prijsje heb ik ze gekocht in een winkeltje in Amsterdam. Laat de lente maar beginnen, ik ben er klaar voor!


Ik draag bijna dagelijks eyeliner, naast zwart draag ik ook graag gekleurde. Ik vond deze combinatie blauw en zwart erg leuk. Eens kijken of ik hem een keer kan namaken. 


Plop..plop......plop..plop..PLOPPLOP!! Het was alweer tijden geleden dat ik "zelf popcorn maakte". Zelf maken bedoel ik met zelf een zak in de magnetron stoppen en wachten tot hij klaar is. Mmmm... Ik houd van warme popcorn, maak jij ook wel eens popcorn?


Ik had een afspraak in Amsterdam met de Leoni. Zij is de vrouw van het succesvolle C4C Vintage. Het was een hele gezellige middag en we hebben heerlijk geluncht. Hier laat ik een shopping van Glossy zien, waar ik aan meegeholpen heb voor mijn stage. 


Super mooie ring bij de H&M gescoord hij is nog steeds te koop. Met deze ring heb je een echte eyecatcher om. Het is wel even wennen hoor, zo'n "harnas" om je vinger haha.


Ik moest even wachten en bestelde bij de Starbucks een heerlijke caramel hot chocolate. Als ze de vraag stellen, "wat is je naam?" Dan vraag ik me altijd af wat ze er nu weer voor mooi's van maken. Dit keer had ze het letterlijk opgeschreven hoe je het uitspreekt. Ben benieuwd of ooit iemand bij de Starbucks mijn naam goed schrijft. De choco was trouwens zoals altijd heel erg lekker!


Deze snor komt uit Londen. Ik dacht dat het een lolly-achtig ding was, mooi verkeerd gedacht. Het was namelijk een soort was waar je op kon kauwen. Alles behalve lekker, dus ik heb het weg gegooid. Maar ach een voordeel, ik weet wel hoe een snor mij staat. ;-)


Vogue was jarig!! Als abonnee kreeg ik een paar lekkere bonbons opgestuurd. Ik vind ze te mooi om op te eten... 


In tijden weer eens een outfit shoot gehouden met mijn zus als fotografe. Wat hebben we gelachen. Benieuwd naar het resultaat? Check dan even het blogbericht van vorige week. 


Mijn eerste chocolade eitje! Eitjes van oranje. Mmmm ik houdt van chocolade. 


Ik kocht een zwarte tas met deze golden skull als blikvanger. Super leuk en trendy. Misschien dat je hem nog eens voorbij ziet in een "What I'm Wearing Today". 


Zo, dit waren de foto's van de maand maart. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Kan je niet tot het volgende overzicht wachten en wil je ook nog eens meer foto's bekijken. Volg me dan via Instagram, zo blijf je up to date.

Fijne Pasen verder!

Liefs, Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten