vrijdag 15 maart 2013

De leukste winkel van Nederland


Ik winkel graag in Amsterdam en één van mijn lievelings winkel is wel Open shop. Deze trendy winkel die je kan vinden op de Nieuwezijdse Voorburgwal 291 is een snoepwinkel voor elke fashionable shopper. Meer over deze winkel vind je onder andere in dit blogbericht.

Dat deze winkel geliefd is bij meerdere mensen is mij niet meer dan logisch. Zelfs voor sommige mensen de leukste winkel van Nederland. Open shop gaat al goed, want van heel Noord-Holland hadden zij de meeste klanten-waarding. Persoonlijk vind ik dat super tof, want dat vind ik namelijk altijd erg belangrijk in een winkel. Om in de finale te komen van leukste winkel van Nederland hebben ze jou hulp nodig!

Stemmen duurt maar 1 minuutje en daar maak je iedereen van de Open shop erg blij mee. Daarnaast maak je nog meer mensen blij, want per stem waar je toestemming geeft om nieuwsbrieven te ontvangen van de nieuwsbriefpartners, ontvangt Kika €0,05. Super goed initiatief, al zeg ik het zelf. Daarnaast zijn er nog verschillende prijzen te winnen zoals een reis naar de stad van de liefde, Parijs.

En of dit allemaal nog niet genoeg is, heeft Open shop ook nog wat in petto. Wil je shoppen bij Open shop met 10% korting? Het enige wat je hoeft te doe is deze banner die hier onder staat als omslagfoto op je Facebookpagina te plaatsen t/m 31 maart. Als beloning mag je shoppen met 10% korting en wie weet ga jij straks in je Open shop outfit naar Parijs terwijl zij de leukste winkel van Nederland zijn.

Ga jij stemmen op Open shop? Did You C.. wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten