vrijdag 1 maart 2013

C4C AFFORDABLE VINTAGE FAIR


Nog een paar nachtjes en dan is het eindelijk zover. Na het grote succes van de C4CVintage Kilo Sale in december keert C4C aanstaande zondag 3 maart in Trouw Amsterdam terug. Dit keer met een Affordable Vintage Fair. Tijdens dit leukste shopping evenement van Nederland kan je helemaal los gaan. 

Ben je al jaren opzoek naar die ene retro broek uit de jaren 70 of die vintage jas van Chanel? Dan moet je zeker een bezoekje brengen. Op de Affordable Vintage Fair vind je particulieren, designers, labels en webshops die al hun unieke, trendy en betaalbare fashionable items aan jou aanbieden. Benieuwd naar de deelnemers? Check dan snel de Did You C.. FBpagina voor meer info.

Terwijl jij lekker aan het shoppen bent op de beat van dj Elle Mar, Miss Bliss of gast dj Lester Nero kunnen de aller kleinste rustig spelen bij C4C Kidzz. Voor een kleine vergoeding zal er vakkundige toezicht worden gehouden, terwijl jij de leukste items scoort. Er is ook nog iets nieuws, want er zal ook een C4C Jumble Sale zijn. Dit is een schatkamer gevuld met tweedehands koopjes van particulieren voor particulieren. ;-) Deze lieve mensen hebben hun kledingkast meegenomen vol mooie merk&vintage kleding en bieden dit voor het kan ook niet anders een betaalbare prijs aan.

Ik hoop dat ik je nu net zo enthousiast bent als ik en dat je ook a.s zondag een bezoek brengt aan de C4C Affordable Vintage Fair.


Tot dan!

Trouw Amsterdam
Wibautstraat 127

Tijd: 13.00-18.00

Entree: €5,-

Kind tot 12: €3,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten