maandag 25 maart 2013

Bêtes de mode


Misschien is het wel een jaar geleden, dat ik een paar van deze foto's voorbij zag komen op het internet. Ik sloeg ze op, maar ik kwam er nooit achter wie ze nou had gemaakt. Toevallig kwam ik gister de rest van de serie tegen en zo ook het geheim achter de fotograaf van deze super mooie dierlijke serie foto's.

Deze kunstzinnige serie is gemaakt door het Franse duo Thomas Couderc en Clément Vauchez, ook wel bekend als HELMO. De foto's hebben letterlijk een dubbelen laag en werden zelf in Parijs in de beroemde galerij Lafyette tentoongesteld. De serie heet "Bêtes de mode", wat Fashion Animals betekend.

Ik vind de serie erg mooi, dit omdat je er naar blijft kijken en er steeds wel wat nieuws te zien is. Ook vind ik de beelden bij de dieren goed passen.
Wat vind jij hier van?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten