maandag 18 maart 2013

5euroDivas: Trendy Low Budget Jewelry


Ik ben verslaafd, verslaafd aan sieraden. Als ik in een winkel loop zoek ik meestal als eerst de accessoires-hoek op, want wie weet ligt daar dat ene armbandje die ik nog niet in mijn verzameling heb. 

Naast "gewoon" shoppen, shop ik ook graag mijn sieraden via internet. Ondertussen heb ik wel mijn vaste website's waar ik zo nu en dan rond snuffel om te kijken of ze nog mooie "Chamali" items hebben. Van de week surfde ik weer eens naar www.5eurodivas.nl ik kon het niet laten en heb 3 items gekocht. Benieuwd welke hoe ze staan?

5eurodivas is een webshop vol leuke sieraden voor, de naam zegt het al, 5 euro. Lekker low budget dus! Ze hebben genoeg leuke items, maar om mezelf in bedwang te houden mocht ik de 3 leukste uitkiezen en zo gezegd zo gedaan..


Als eerst deze super leuke fly oorbellen met roze steen. Als je een vaste lezer bent kan je, je misschien wel herinneren dat ik deze van de winter in een shoplog heb gebruikt. Deze was van Asos en 4x zo duur en precies het zelfde! Ik hou van grote oorbellen, omdat deze je hele outfit kunnen op pimpen. Ik ben heel erg blij met deze vliegjes.


Sinds ik de bestelling binnen heb, draag ik bijna elke dag wel deze neon gele ketting. Ik vind hem erg mooi en lekker kleurrijk. Neon is ook deze lente/zomer één van de trends, die je veel in de winkels ziet en zal zien liggen.


WAUW PAUW! Deze mooie tassel oorbellen zijn echte juweeltjes en vallen goed op, met hun mooie glimmende steentjes. In het licht veranderd de kleur van groen, blauw, geel, paars en roze. Leuk voor bij een party outfit, maar ik draag ze net zo graag overdag want overdag maken we er ook gewoon een feestje van.


Dit waren mijn 3 items, ik ben er erg blij mee en ik draag ze met plezier. Ik mag er van mezelf niet te vaak de op website kijken, want anders ben ik straks in het bezit van de hele collectie. ;-) Benieuwd geworden naar 5euroDivas webshop, neem dan snel een kijkje: www.5eurodivas.nl 

Waar shop jij je sieraden?

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke blog! Chamali, wellicht hebben jouw lezers zin in een leuke like & win actie op jouw blog pagina? De deelnemers moeten onze fb page liken en dit vermelden onder jouw stukje. Jij mag een winnaar kiezen die 1 item naar keuze mag uitkiezen op de 5eurodivas.nl pagina. Uiteraard...mag jij dat dan ook! Heel veel groetjes van ons en bedankt voor je leuke blog,
  Claudia & Brigitte (5euroDiva's)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw super leuk! Gaan we doen. Ik weet zeker dat mijn lezers dat leuk vinden.

   Liefs Chamali

   Verwijderen
 2. Wat een leuke acties allemaal op je site! Had deze blog vanmorgen al gelezen en zie nu op fb de post van 5euroDiva's voorbij komen.

  GrtZ RoxXx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soraya Akkerman18 maart 2013 om 11:49

  ik heb de pagina geliked :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chantal Beerepoot-Bakker19 maart 2013 om 17:22

  Waar ik mijn sieraden shop? Eerlijk gezegd ben ik een echte Facebookverslaafde en like 1001 verschillende sites, waaronder ook veel sieradensites. Gewoon, omdat ik dan mijn dagelijkse portie informatie binnenkrijg, waaronder de nieuwste mode in sieradenland. Dan wil ik mijzelf nog weleens te buiten gaan en weer wat nieuws aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey wat leuk zo'n vrolijke hippe kleurrijke website, hélemaal Chamali!! Ik word hier helemaal op de hoogte gehouden van de tips en leuke nieuwtjes, zeker inspirerend! En toen zag ik de sieraden WoW! Ik ben er ook zo een hoor!!! Een sieraden-lover! Super dat ik nu ook van 5eurodivas weet! Dat houd ik zeker goed in de gaten!!! Nice...

  BeantwoordenVerwijderen