zondag 3 februari 2013

Trend: Pasteltinten

Neon, metallic en color blocking al deze trends zal je deze lente/zomer voorbij zien komen. Voor de gene die niet zo wilt opvallen en liever wat rustigere tinten aantrekt zijn de pasteltinten meer geschikt voor jou.Dat je met pasteltinten niet opvalt is misschien een beetje gelogen, maar één ding is zeker je hoeft geen zonnebril op als je in de spiegel kijkt, omdat de kleuren zo fel zijn. Je kan voor een hele pastel outfit gaan, alleen zou ik hier wel mee oppassen. Waarom, vraag je je vast af. Als je helemaal in het pastel wilt, moet je dit echt wel goed afstylen, anders lijkt het net alsof je in je pyjama rond loopt in plaats van je te gekke nieuwe outfit en dat wil je natuurlijk niet. Zelf zou ik één kledingstuk in een pasteltint nemen en die afstylen met felle of donkere tint. Zo kan je prima pasteltinten combineren met zwart en grijs, maar met neontinten kan het ook net wat extra's geven.


Wil je dit echt niet, dan zou ik je aanraden om het met wit of crème te combineren, maar gebruik dan wel verschillende materialen en misschien ook patronen, zo wordt je outfit namelijk interessant en niet zo vlak/saai.


Met pasteltinten kan je alle kanten op, oogt fris en je behoudt altijd een cute girly look. De winkels liggen er vol mee met deze trend, ik heb natuurlijk een paar items voor jullie bij elkaar gezocht. 

van links naar rechts
Girly Pink Pumps 60,- Miss Selfridge/ Minty Chino 19,95 H&M/ Lila Skirt 30,- River Island
Lila Spike Necklace 53,95 ASOS/ Yellow Top 19,99 Mango
PolkaDot Blouse 35,- Monki/ Pink Dress 65,- Topshop
Pink Nailpolish 15,- O.P.I/ Studs Clutch 25,- River Island/ Rainbow Necklace 8,90 Forver21Geen opmerkingen:

Een reactie posten