donderdag 7 februari 2013

MANNEN EN VROUWEN OPGELET: The Vault Designs


Soms loop ik wel eens over de herenafdeling en dan zie ik genoeg leuke t-shirts en broeken die ik stiekem wel zou willen hebben, maar omdat dat "niet mag" zal ik ze niet zo snel kopen. Twee meiden uit Utrecht hadden dit zelfde probleem en waren dit op een dag helemaal zat! Na jaren lang gefrustreerd te zijn lieten ze hun creatieve brein de vrije loop gaan en zo ontstond het uniseks merk "The Vault Designs".


De meiden achter The Vault Designs vinden het erg belangrijk dat je jezelf bent en dit ook te durven uiten. Een geschikt merk voor Did You C.. al zeg ik het zelf, want dit roep ik namelijk ook zo vaak. Hopelijk gaat dit merk taboe's doorbreken met hun trendy en unieke uniseks kleding. Laten we ophouden met mensen in hokjes plaatsen en gewoon lekker aantrekken wat je leuk vindt. Ben jij het hier helemaal mee eens, dan moet je zeker even een kijkje nemen op hun webshop.


The Vault Designs items zijn allemaal met de hand gemaakt en zijn dus allemaal stuk voor stuk uniek. Daarnaast verkopen ze ook tweedehandskleding en leuke accessoires. Jammer genoeg is het nog niet te koop in de Nederlandse winkels, maar als je toevallig in Italiƫ woont kan je straks daar wel The Vault Designs items shoppen. Hou hun Facebookpagina en website goed in de gaten, want ze staan wel op verschillende evenementen en beurzen. Dus als je toch eens rond wilt snuffel tussen deze te gekke items kan je ze altijd nog daar opzoeken.

Ik ben verliefd op het merk en ik heb mijn favorieten op een rij gezet en hier boven. Wat vind jij van The Vault Designs?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten