maandag 18 februari 2013

M.A.C lipstick Lady Danger


We beginnen de week met weer een leuke beauty review. Het is jullie misschien wel opgevallen dat ik sinds gister weer een nieuwe foto van mezelf op Did You C.. heb staan. Op deze foto draag ik mijn nieuwe lievelings lipstick van M.A.C genaamd Lady Danger.Ik draag het liefst opvallende kleuren op mijn lippen en toen ik deze lipstick van M.A.C voor het eerst zag, wou ik hem gelijk meenemen en proberen. Nou denk je vast dat heeft zeker gelijk gedaan, maar niks is minder waar want het heeft denk ik wel een half jaar geduurd tot dat ik deze fel oranje lipstick in mijn bezit had. Je leest het goed, deze lipstick is oranje een kleur die je steeds vaker terug ziet komen in beautyland. Ik heb me best gedaan om de kleur zo goed mogelijk op de foto te krijgen, wat niet helemaal is gelukt want hij is in het echt nog feller.


Het was voor mij eerst wel even wennen, maar naast rood en roze draag ik nu niet zo graag deze oranje lipstick van M.A.C. De lipstick is mat, iets wat ik altijd erg mooi vind. Het nadeel is dat hij daarom iets stroever is dan een "normale" lipstick, maar hij zit vol pigment en dat is iets waar we allemaal blij van worden.Nou hoor ik je denken, "Jij hebt een getinte huid en ik niet, dan staat deze lipstick mij vast niet zo mooi." Ik ben het daar helemaal niet mee eens. Natuurlijk zal hij niet bij iedereen even mooi zijn, maar met een lichtere huid kan je net zo goed een mooie oranje lipstick dragen. Vind je Lady Danger iets te fel, wat best begrijpelijk is dan kan je eens kijken voor een wat donkerder versie, want oranje is echt een mooie frisse kleur die je zeker meer zult zien dit voorjaar.

Voor de gene die mij niet geloven dat oranje ook bij mensen met een lichte huid staat, heb ik de volgende afbeeldingen voor je opgezocht. ;-)En ben je overtuigt? Lady Danger is € 18,- en o.a te koop bij Douglas, Bijenkorf, M.A.C Pro stores en via MACCosmetics.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten