woensdag 27 februari 2013

Kitsch Diva


Een paar dagen geleden schreef ik al een blogbericht over deze super leuke webshop die onder andere deelneemd aan de C4C Affordable Vintage Fair. Voor meer informatie over het leukste shopping evenement van het jaar wat a.s zondag plaats vindt kan je het beste de Did You C.. Facebookpagina bezoeken. *klik*

Even weer terug naar Kitsch Diva. Kitsch Diva is een webshop vol vintage en kitsch accessoires. Van hoedjes tot haarbanden en van oorbellen tot armbanden. Kitsch Diva heeft van alles om je outfit mee op te pimpen en af te stijlen. 


Als echte accessoires verzamelaar is deze webshop net een snoepwinkel. Ik speurden de hele website af, bekeek alle items grondig en zag zoveel leuks dat als iemand zou zeggen: "Chamali kies één item uit welke je het leukste vindt" ik het niet zou weten.  Ik zal vast niet de enige zijn die dit probleem heeft bij deze webshop. Dit komt mede doordat er voor iedereen wel wat te vinden is. Hou je van mooie vrouwelijke accessoires of ben je juist meer van het stoere, alles is bij Kitsch Diva te vinden. 

Natuurlijk heb ik voor jullie mijn favorieten van Kitsch Diva op een rij gezet. De bedoeling was dat ik er 5 zou kiezen, maar het zijn er toch 6 geworden. (oeps..)


van links naar rechts
scarabee ketting €14,50 / cameo ketting €12,50
doll broche €9,50 / visitekaartenhouder €24,50
paddenstoel ketting €9,50 / snake tas €39,- 

Om dit blogbericht nog leuker te maken dan dat hij al is, heb ik iets leuks te melden. Kitsch Diva wil één van de Did You C.. lezeressen/lezers blij maken met een giftcard van €15,-! Wat moet je doen? Like Kitsch Diva  *klik* en Did You C.. *klik* op Facebook en plaats een bericht hieronder*. Als Kitsch Diva de 200 likes heeft gehaald zal er zo snel mogelijk een winnaar bekend worden gemaakt.Nieuwsgierig geworden naar deze webshop? Bezoek snel hun website: www.kitschdiva.nl
*Vergeet geen bericht hier onder te plaatsen, want anders loop je misschien wel de giftcard mis..

3 opmerkingen:

 1. Het was een geslaagde dag gisteren bij C4C!!! Leuke spulletjes gescoord en weer inspiratie opgedaan :-D Zeker voor herhaling vatbaar.

  Keep on bloggin Chamila!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk om je in het echt te hebben ontmoet.

   Zal me best doen! ;-)

   Verwijderen
 2. Soraya Akkerman18 maart 2013 om 11:53

  heb allebei de pagina's geliked

  BeantwoordenVerwijderen