vrijdag 1 februari 2013

HIEPERDEPIEP HOERRRAAA!!


Twee violen en een trommel en een fluit, want Did You C.. is vandaag jarig en de vlaggen hangen uit.. Woehhooee vandaag is Did You C.. 1 jaar geworden, tijd voor een feestje! 

Wat gaat de tijd toch weer snel, het is alweer een jaar geleden dat ik met Did You C.. begon. Ik ben nog steeds super blij met mijn blog en ik hoop jullie ook. Want dat ik het leuk vind zou mij een zorg wezen, oke het is ook wel belangrijk, maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat jullie het leuk vinden! 


Om de verjaardag van mijn kleine fashion baby te vieren heb ik haar in een nieuw jasje gestoken. Ik hoop dat het naar jullie smaak is. Zelf ben ik er erg blij mee en vind ik het er "Did You C-er" uit zien. ;-) (Dat wordt een nieuw woord voor in de van Dale) In het aankomende jaar zal er niet veel veranderen, zoals ik al eerder in het jaaroverzicht vertelde zal er meer beauty komen en misschien nog wat andere nieuwe onderwerpen. Hier ben ik nog druk mee bezig, dus je hebt nog het één en ander van me tegoed. 


Bij een feestje hoort natuurlijk een traktatie. Nou kan ik jullie jammer genoeg niet allemaal trakteren op een stuk taart, maar wel kan ik een paar van jullie iets geven. Ik mag namelijk namens C4C Vintage 2 paar entreekaartjes uitdelen. Super leuk en zo zie ik jullie ook nog eens. :-)  Wat je moet doen is simpel, like Did You C.. en C4C Vintage op Facebook en zet hieronder dit blogbericht waarom je graag dit super leuke shopevenement wilt bezoeken. Wees er snel bij, want volgende week vrijdagavond (8 februari) om 18.00 stopt deze leuke winactie, de winaars worden zaterdagochtend bekend gemaakt in een blogbericht hier op Did You C..


Nou, ik ga weer verder met feesten. Morgen staat er weer een nieuw blogbericht voor jullie klaar.

Liefs, Chamali


4 opmerkingen:

 1. De reden waarom ik wil winnen is o.a. dat ik gek ben op vintage/fashion. Afgelopen zomer was er een C4C popupstore voor 2 dagen in Almere. Plan was om er uiteraard in alle vroegte voor de deur te liggen. Maar door omstandigheden is dit helaas niet gelukt en daar baal ik nog steeds van. Andere keren kwam ook niet uit, maar nu staat op 3 maart een gigagroot kruis in mijn agenda. Helemaal gereserveerd voor C4C :-) Dit is een sowieso een bijzonder speciale datum voor mij, omdat dit oma's herdenkdag is. En zij is mijn grote voorbeeld van een onwijs lieve powerwoman <3 Fingers crossed! ~X~ Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. - Woehhooee vandaag is Did You C.. 1 jaar geworden,-
  En dat is dus waar ik je gisteren al mee wilde feliciteren. Nu kan het en nu mag het. Gefeliciteerd dus met het 1-jarig bestaan van je prachtige weblog. Nog vele jaren!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil heel graag winnen omdat ik super graag een keer naar zo'n evenement wil gaan. Het is er alleen nog nooit van gekomen. Maar als ik nu deze kaartjes win, gaat het er toch eindelijk van komen!!

  xxx asini

  BeantwoordenVerwijderen