maandag 4 februari 2013

FASHION IS MY WEAPON


Vrijdag ging ik even Utrecht in en toen stond ik opeens oog in oog met deze "gevaarlijke" oorbellen. Ze wonnen het gevecht en binnen 5 minuten liep ik de winkel uit met deze trendy oorbellen die veilig in mijn tas waren opgeborgen.


GUNS! Ze zijn al een tijd een echte trend en niet meer weg te denken uit de modewereld. Ik hou wel van deze stoere eyecatchers, maar ze moeten niet al t groot zijn. Deze oorbellen zijn precies goed en geven je outfit een subtiele stoere twist.


De oorstekers zijn ongeveer 2 cm en hebben een rose gouden kleur. Ik heb ze gekocht bij "Sirado" en waren maar €4,95. Ik draag ze zelf in het tweede gaatje van mijn oor, want anders steekt de gun in mijn wang. Je kan ze natuurlijk ook anders om dragen maar ik vind het persoonlijker leuker als de gun naar voren staat, zodat je de mensen "onder schot" kan houden. ;-) 


Nou ik denk dan James Bond hier nog jaloers op zou zijn. Wat vind jij van mijn nieuwe oorbellen en heb je zelf ook gun accessoires?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten