vrijdag 8 februari 2013

Did You C.. talks about the traders of the C4C Affordable Vintage Fair: LazyOneLazyOne is een streetwear label met een Engels-randje. De vrouw achter dit trendy label heeft dit namelijk in de UK opgezet. Met meer dan 20 jaar ervaring in de modewereld weet ze waar ze het over heeft en kent ze alle ins and outs. 


LazyOne bestaat uit unieke maar betaalbare kleding en verkoopt naast zelf ontworpen kleding ook up-cycling kleding. Dit houdt in dat ze verschillende kledingstukken customized, zodat jij straks in het bezit bent van fashionable kledingstuk. Over kledingstukken gesproken, ik mag in samenwerking met LazyOne namelijk een super leuk t-shirt weggeven in de maat M. Je hebt hem vast wel gezien in de afbeelding. Wat je hier voor moet doen is het volgende. Like Did You C.., C4C Vintage en Lazy One.

Zet onder het blogbericht op de Did You C.. Facebookpagina waarom jij dit t-shirt wilt winnen en wie weet kan je hem 3 maart op de C4C Affordable Vintage Fair bij LazyOne ophalen. De winnaar wordt 1 maart bekend gemaakt.

Succes en tot het volgende blogbericht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten