woensdag 20 februari 2013

Did You C.. talks about the traders of the C4C Affordable Vintage: FashionMania


Elke shopaholic wordt denk ik al nieuwsgierig na het lezen van alleen de naam en ik geef je geen ongelijk. Als echte modeliefhebster, nam ik ook dan snel een kijkje op de website en ik werd gelijk enthousiast. 


Een ruim assortiment, voor een betaalbare prijs is wat je vindt bij FashionMania. Ben je een stoere chick, classic lady of sweet girl het maakt niet uit voor iedereen is er wel een wat leuks te vinden.

Fasion addicts verwacht ik dan ook zondag 3 maart bij FashionMania. Kan je niet zo lang wachten en zou je wel eerder “offline” willen shoppen, dan heb ik goed nieuws. Tot eind april is er namelijk een pop-up store te vinden in Den Haag van deze super leuke webshop. Meer informatie hierover zal later op mijn blog te vinden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten