donderdag 28 februari 2013

Did You C.. speelt voor fotografe


Aanstaande zondag is het dan eindelijk zover, dan vindt namelijk het leukste vintage shopping evenement van Nederland plaats in Trouw Amsterdam. Ik heb het natuurlijk over de C4C Affordable Vintage Fair. Een shopping walhalla voor elke vrouw en man die van fashion houdt. 

Bij fashion, denk ik ook aan foto's en toen kwam daar Chamali de hoek om kijken..!

Natuurlijk ga ik zelf ook alle kraampjes langs om de mooiste schatten te bemachtigen, maar zonder mijn camera zal ik het Trouw gebouw niet bezoeken. Mijn camera zal ongeveer de hele middag om mijn nek bungelen om zo de leukste foto's te kunnen maken tijdens deze fair. De foto's die ik maak zullen niet alleen van al die leuke items zijn, maar ook van JOU!


Tussen half 3 en half 4 zal ik mij bevinden bij de "Wall of Fame" om daar van jou en vriendinnen, moeder, vriend, buurvrouw, broer, oma of wie dan ook een foto te maken. Sta ik niet bij de "Wall of Fame" mag je natuurlijk zelf ook foto's maken, leef je uit, maak foto's en deel die lekker met ons op Facebook vinden wij alleen maar leuk. Al deze foto's die ik zal maken van de mensen bij de "Wall of Fame" zullen te vinden zijn op de Did You C.. FBpagina, zodat je makkelijk je famous foto kunt opslaan, uitprinten en boven je bed kunt hangen. ;-) 


Ik zeg trek je leukste outfit zondag aan en strike a pose! 

Hopelijk tot zondag..
Liefs ChamaliVoor meer informatie over de C4C Affordable Vintage Fair check hun Facebook. *klik*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten