zondag 6 januari 2013

STRIPES!


Recht, schuin of zigzag strepen ik vind het allemaal even leuk, maar wel op een zekere hoogte. Een standaard gestreept basic shirt zal je mij niet snel zien dragen. Ik hou van een streept met een twist! Zo kwam ik op het idee om eens opzoek te gaan naar verschillende gestreepte kledingstukken. Tot mijn verbazing had River Island genoeg in de aanbieding!


Zoals je kan zien op de shoppingpage, heeft River Island genoeg keus. Als je een kledingstuk draagt met strepen, wees er dan wel bewust van wat voor streep je draagt. Ben je niet al te smal, kies dan voor een top met een verticale streep. Neem je een horizontale streep, dan zie je er veel breder uit dan dat je eigenlijk bent. Ben je niet zo groot en zou je wel eens lange benen willen, kies dan voor en broek met een verticale streep, maar heb je X of O benen dan raad ik je dit af. Waarom? Omdat je het dan nog meer accentueert en dat wil je natuurlijk niet.

Voor de rest zeg ik, leef je uit en ga eens over de streep. Je kan namelijk verschillende streep motieven met elkaar combineren. Is een keer wat anders en niet zo braaf.

van links naar rechts
Top 15,-/ Jeans 40,-/ Blazer 45,-
Jurk zigzag 30,-/ Jurk streep 35,-/ Top met zak 25,-
Legging 20,-/ Trui 40,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten