zaterdag 26 januari 2013

Did You C.. talks about the traders of the C4C Affordable Vintage Fair: FABstylistikaFABstylistika! Toen ik deze naam voor het eerst hoorde werd ik er al vrolijk van. Niet alleen ik werd vrolijk van deze naam, maar ook de verschillende kledingstukken die in de hoek werden gegooid omdat die niet meer “trendy” genoeg zijn volgens de grote massa. FABstylistika is het daar helemaal niet mee eens en heeft hier een goede oplossing voor bedacht.Ze recycle namelijk deze kleding en door ze te customize en op een ander manier te dragen of te combineren veranderen deze items weer in echte eyecatchers. Zo ontstaat er een *StyleByChoice* collectie, die voor iedereen toegankelijk is. Super leuk en een goed idee al zeg ik het zelf.

Bezoek FABstylistika op de Affordable Vintage Fair als je opzoek bent naar trendy kleding die een tweede leven verdienen, want dan mag je dit merk echt niet missen!

!!Please recycle!!

https://www.facebook.com/FABstylistika
https://twitter.com/fabstylistika
http://fabstylistika.tumblr.com/
http://statigr.am/tag/fabstylistika


Dit blogbericht kwam twee dagen geleden al online op de Facebookpagina van Did You C.. . Wil je één van de eerste zijn die op de hoogte wordt gehouden over de deelnemers van de C4C Affordable Vintage Fair, klik dan snel op deze link en like. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten