maandag 28 januari 2013

Marga Weimans - DNA


Joepie! Gister was het dan eindelijk zover, ik mocht de laatste show van Amsterdam Fashion Week bewonderen. De ontwerpster Marga Weimans mocht dit jaar het Nederlandse modespektakel afsluiten. Dit deed ze met haar collectie genaamd, DNA.

Vriendin L. vroeg zich donderdag af of ik misschien mee wou naar de show van Marga Weimans. Ik sprong zowat een gat in de lucht. Tuurlijk! Dus ik als een kind zo blij mocht gister mee naar de Amsterdam Fashion Week. (Zoals jullie misschien al hadden gelezen stond deze show op mijn lijstje...)

Je zou zeggen dat je alleen maar zou gaan voor de modeshow, maar een kaartje bemachtigen om al die verschillende mensen te bekijken is ook al een groot feest. Nou vind ik dat iedereen zo zijn eigen smaak moet hebben en houden maar al die poehaa of hoe je dat ook zegt eromheen is niks voor mij. Ik heb het over meisjes met veel te korte rokjes en te hogen hakken waar ze niet op kunnen lopen. Genoeg mensen die dachten dat het carnaval was, inplaats van dat ze een bezoek brachten aan de modeshow van Marga Weimans. Ach, zij vinden mij vast saai en een zeurkous dus ik hou me mond maar weer. Ik heb daar denk ik geen verstand van.. ;-)

Laten we het weer hebben over de show, want daar ging ik voor naar Amsterdam. Als inspiratiebron had Marga Weimans, DNA gekozen. De vertaling hiervan waren veel kleuren, grafische ontwerpen, modellen met een zwarte bob en knal oranje lippen. Iets wat niet tijdens de show te zien was, maar wel na de show. Was namelijk dat als je een tablet had en daarmee een foto wou  maken van de ontwerpen er op je scherm weer andere vormen ontstonden. Ja, beetje vaag, maar wel erg tof! Niet alle ontwerpen vond ik even mooi maar de show op zich vond ik wel inspirerend. 

Op de vraag: "Heb je zelf geen foto's gemaakt?" Geef ik dit antwoord:  Jawel, alleen met mijn iPhone maar die waren niet allemaal even mooi, alleen de intro foto is van mij. :-)

Kijk maar snel naar de professionele foto's van het Peter Stigter Team. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten