dinsdag 15 januari 2013

Lancôme vs Lanvin?


Terwijl je lekker aan het lunchen bent, kan je even deze korte commercial bekijken. Weet jij met wie Lancôme samen gaat werken? ;-)
Had jij het ook al gelijk door, toen je de commercial zag? Eigenlijk verklapte de titel het nieuws al. Ondanks dat, wil ik even zeggen, "Wat een super leuke commercial!". Ik hou van de tekenkunsten van Lanvin en deze commercial vind ik zo leuk! 

Goed en niet voor de hand liggend nieuws! Lancôme gaat samen werken met een van de meest eigenzinnige designers ter wereld, namelijk met Alber Elbaz van Lanvin. 

Met zijn gevoel voor luxe, vrouwelijkheid en durf valt hij altijd op met zijn ontwerpen voor Lanvin. Hoe de limited collectie er precies uitkomt te zien is nog niet duidelijk. 15 juni 2013 zal hier meer over duidelijk worden gemaakt, of misschien al wel eerder als er iemand zijn mond voorbij praat. Ik hou jullie dus op de hoogte, want naar deze samenwerking ben ik erg nieuwsgierig. Spannend! Wie weet komen deze leuke poppetjes dan ook wel op de producten, dat zou leuk zijn. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten