zaterdag 26 januari 2013

Iris van Herpen: VOLTAGE SS13


Eigenlijk  was de bedoeling dat ik vandaag weer een  bericht online zou zetten over de Amsterdan Fashion Week, ga ik dat toch niet doen. Ik ben een fan van Iris van Herpen haar collectie's en ik wou de nieuwste aan jullie laten zien. Vandaar dat we even niet naar kiekjes uit Amsterdam gaan kijken, maar uit Parijs.


Terwijl Amsterdam vol trots over haar fashion week praat, zijn in Parijs de haute couture shows in volle gang. Hier laten de grote namen weer een ingewikkelde creatie's zien die je nooit zal kunnen en soms niet eens zou willen dragen. Ook onze Nederlandse trots Iris van Herpen mocht weer haar mooie collectie aan het Franse modepubliek laten zien. Ik word weer helemaal blij van haar nieuwe collectie genaamd "VOLTAGE". Veel volume, aparte vormen en verschillende materialen. Stuk voor stuk echte kunstwerken. Bekijk snel de hele collectie, want ik kon dit keer niet kiezen dus ik laat je alles zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten