dinsdag 1 januari 2013

Inspiratie: Nadia Wicker


Happy New Year!! Hebben je het overleefd en zitten als je vingers er nog aan? De mijne gelukkig wel, maar dat komt denk ik ook omdat ik helemaal geen vuurwerk afgestoken heb. Wel heb ik naar het vuurwerk gekeken en wat was het toch weer mooi. Ik hou van de kleuren en glitters die in de lucht verschijnen. Zelf vuurwerk gaf mij inspiratie en ging ik opzoek naar bijpassende inspiratie beelden en kwam ik terecht bij de fotokunsten van Nadia Wicker.

Nadia Wicker is een Franse fotografe die een passie heeft voor het maken van portret foto's. Door verschillende technieken te gebruiken, heeft ze hele mooie bijzondere portret serie's gemaakt. Toen ik de serie "Ursides" zag, moest ik gelijk aan kleurrijk vuurwerk denken en begon ik te zoeken naar het gezicht wat er achter zit. Ik vind het werk van Nadia Wicker erg mooi, wat vind jij ervan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten