maandag 14 januari 2013

Dolce & Gabbana - Menswear


Om de zoveel tijd krijg ik wel eens commentaar dat ik bijna nooit wat voor mannen plaats. Nou bij deze mannen, vandaag is er weer een dag aangekomen dat Did You C.. speciaal voor jullie een bericht plaatst. Voor de dames denk ik net zo leuk, want zo kan je vriend/man-lief eens in een nieuwe outfit steken.


12 januari liet Dolce & Gabbana in Milaan zien wat je de komende herfst van hun kan verwachten. De show werd niet door doorsnee modellen gelopen, maar door mannen uit verschillende Siciliaanse dorpen. Van jonge jochie's die je daar zou zien voetballen tot (jonge) mannen die daar een biertje pakken in het dorpscafé. Het is een leuk idee van D&G maar om eerlijk te zijn, heb ik toch liever iets anders om naar te kijken. Maar goed één voordeel zo kan ik me wel beter consenteren om de kleding, want daar gaat het natuurlijk om!

Hoge pantalon's, driedelige pakken, korte gilet's, truien met wijde mouwen, lange jassen en colberts met bloemen borduursels. De collectie heeft een katholiek-tintje en is hier en daar nog al wat donker. Ondanks dat zit er genoeg kleur in en er worden verschillende materialen gebruikt.


De witte en gekleurde colberts/jassen met geborduurde en geprinten bloemen vind ik erg mooi, daarnaast vind ik de lange zwarte jassen erg stijlvol. Heb je trouwens die schoenen gezien, super vrolijk en gezellig al zeg ik het zelf.

Dolce & Gabbana zet de bloemetjes buiten deze herfst, maar met een donker randje. Want erg vrolijk word ik niet van deze collectie. Dit niet vanwege de collectie, maar meer vanwege de sfeer.

Wat vind jij van de collectie?

bron

2 opmerkingen:

  1. Dolce and Gabbana heeft zich deze keer van een andere kant laten zien. De kleurrijke patronen en de glanzende stof staan centraal in deze collectie. De colberts en blazers uitdagend, maar ook heel flatteus.

    BeantwoordenVerwijderen