donderdag 31 januari 2013

Did You C.. talks about the traders of the C4C Affordable Vintage Fair: Open shopJe hebt dat vast wel eens gehad, je loopt over straat en half Nederland loopt ook in dat ene jurkje waar jij net zo blij mee was. Balen! Persoonlijk vind ik dat niet altijd even leuk en er zijn vast meerdere mensen die deze mening met mij delen.


Wil je van dit probleem af en hou je wel van unieke kleding, schoenen en accessoires, dan ben je bij Open shop op het juiste adres. Deze gezellige winkel vol trendy, eigenzinnige en unieke items zal ook deelnemen aan de Affordable Vintage Fair. De Open shop verkoopt onder andere de merken “Motel, Club Manhattan en Zatchels”. Daarnaast verkopen ze ook unieke handgemaakte items van Nederlandse ontwerpers.

Zoals ik net al zei verkoopt Open shop unieke spullen, zo ook unieke schoenen en één paar van die unieke schoenen mag ik namens Open shop weggeven. Ik heb het over de hakloze luipaard schoenen die je op de afbeelding ziet. Deze schoen ziet er misschien gevaarlijk uit, maar is prima op te lopen vanwege vanwege het grote oppervlakte onder de voorvoet.


Wil je deze modieuze schoenen winnen? Het enige wat je moet doen is: Like Did You C.., C4C Vintage en Open shop op Facebook. Plaats een bericht op de Facebookpagina van Did You C.. , onder het blogbericht van Open shop, met de reden waarom je deze schoenen wilt winnen en je maat. De winnaar wordt 1 maart bekend gemaakt en zal haar prijs op de Affordable Vintage Fair kunnen komen ophalen. Als ik jou was wist ik het wel.. Liken dus! ;-)

2 opmerkingen:

 1. - Je hebt dat vast wel eens gehad, je loopt over straat en half Nederland loopt ook in dat ene jurkje waar jij net zo blij mee was. -
  Nou, dat is mij nog niet zo vaak overkomen, maar ik wilde je alvast even feliciteren met het heuglijke feit dat..... of ga ik nu dingen verklappen die nog even geheim moeten blijven. Voor de zekerheid houd ik nog maar even mijn mond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nu wel benieuwd waar mee jij mij wilt feliciteren? Ik weet namelijk niet zo goed waar je het over hebt..

   Verwijderen