woensdag 23 januari 2013

De reden waarom ik Did You C.. heb verwaarloosd..


Uren, dagen en soms bijna een hele week liet ik niks van me horen via Did You C.. . Alles behalve netjes, al zeg ik het zelf. Waarom dat precies was ga ik je nu vertellen.


Zoals je misschien al weet, studeer ik "mode styling" aan de "Akademie Vogue" te Amsterdam. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ga dan ook met plezier naar school. Ik volg verschillende vakken waaronder het vak fotostyling. Voor dit vak kreeg ik de opdracht om een kunstwerk zo goed mogelijk na te maken door middel van een foto. Daarnaast was ook de bedoeling, dat je een moderne versie van het kunstwerk zou maken.

Het was niet zo dat ik zelf een kunstwerk mocht kiezen. Ik kreeg een stel gevouwen papieren voor me neus en kiezen maar.. 1..2...3, ik koos voor eentje in het midden, maar toen ik het openvouwden, vouwden ik het daarna weer zo snel mogelijk dicht. Nu vraag je vast af waarom? Nou kijk maar eens waarom..


Nou ga ik niet van alles vertellen over dit kunstwerk en de kunstenaar, want daar zit je vast niet op te wachten. ;-) Het enige wat ik ga vertellen is dat het kunstwerk gemaakt is door Aubrey Vincent Beardsley en de naam "The Black Cape" heeft. 

Na dagen brainstormen, stressen, hard werken en hier en daar wat hulp en coaching van het thuisfront ontstond "The Black Cape". Toen deze af was, kon ik aan de slag met mijn moderne versie. Ook deze was na een paar dagen af. Dat was dus een grote reden dat ik geen tijd had om uitgebreide blogberichten te typen voor jullie. Mijn excuses hier nogmaals voor. 

Toen ik hiermee klaar was, ging ik met een dream team aan de slag om een twee mooie foto's te maken. Nou zie hier het resultaat en oordeel zelf. Ik ben er zelf wel een beetje trots op en ik bedank hierbij nogmaals iedereen die "mijn" versie van "The Black Cape" mogelijk hebben gemaakt.Check die schoenen! Deze zijn te koop op www.openshopamsterdam.com en natuurlijk in de winkel.

Styling: Chamali Huisman
Fotografie: Sanne Kreijmborg
Visagie: Jaimy Kemp
Model: Eliza den Drijver

Geen opmerkingen:

Een reactie posten