zondag 13 januari 2013

ColorSwitch Neon Yellow


Roze, blauwe, zilveren  zwarte, groene. Ik heb al heel wat verschillende soorten hoesjes voor mijn iPhone bij elkaar verzameld. Super leuk en makkelijk! Zo heb je steeds weer een "andere" telefoon en kan je hem matchen bij je outfit. Tot dat ik een paar maanden geleden in aanraking kwam met ColorSwitch, wat is dat tof zeg. Ik werd gelijk nieuwsgierig en kocht er een..


Met een ColorSwitch personaliseer je, je iPhone op een makkelijke en kleurrijke manier. Een perfecte combi voor Chamali! Er is een groot assortiment die bestaat uit verschillende kleuren en prints. De speciale sticker, die makkelijke te verwijderen is en geen lijmresten achterlaat. Geeft je iPhone een totale metamorfose.  

Ik heb voor de neon gele sticker gekozen die in het echt erg fel is. Dit zie je jammer genoeg niet zo goed op de foto’s, maar ik kan je vertellen dat je me vanuit de verte al met mijn telefoon kan zien lopen.


Of hij echt geen lijmresten achterlaat weet ik nog niet. Maar als het goed is mag ik me vanaf dinsdag de trotse eigenaresse noemen van een iPhone5. Op de Facebook pagina van Did You C.., zal ik een foto plaatsen van mijn iPhone4 zonder ColorSwitch om te kijken wat het resultaat is. Maar ik ga er natuurlijk vanuit dat ze de waarheid spreken. 

Lijmresten of geen lijmresten ik vind mijn iPhone helemaal leuk met de ColorSwitch. Wil je een keer wat anders dan die standaard hoesjes, dan is de ColorSwitch echt iets voor jou. Je hebt een ColorSwitch al vanaf €19.95.

www.colorswitch.nl

1 opmerking: