donderdag 24 januari 2013

Bloggen op z'n vintage door Did You C..


Joepiiiee! Ik mag vandaag iets heel erg leuks aan jullie vertellen en dit heeft alles te maken met vintage, mode en shoppen.

Zondag 3 maart is het weer zover, C4C Vintage tovert Trouw Amsterdam om in een vintage shopping wahalla. Ben je ook zo benieuwd wat er allemaal te koop is en kan je niet wachten tot 3 maart. Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk de komende weken verschillende blogberichten voor jullie typen over de merken/bedrijven die deelnemen aan de Affordable Vintage Fair. Deze blogberichten zijn natuurlijk terug te vinden op www.didyoucblog.blogspot.com maar ook te lezen via de Did You C.. en C4C Vintage Facebookpagina.


Super handig, want zo weet je straks al wat voor collectie’s er te koop zijn en kan je goed georiĆ«nteerd vintage shoppen.  Dit is trouwens nog niet alles, want er zullen verschillende winacties plaats vinden op deze pagina’s. Zo kan je onder andere gratis entreekaartjes winnen voor de Affordable Vintage Fair.

Als echte (vintage) shopper weet je dus wat je de komende weken moet doen. Hou mijn blog en de Facebookpagina’s van Did You C.. en C4C Vintage goed in de gaten, zodat je helemaal up to date blijft en wie weet wel wat leuks wint!Facebookpagina's: 
C4C Vintage


P.s: Ben jij in het bezit van een leuk merk, webshop of iets anders creatiefs  dan is de Affordable Vintage Fair een perfecte plek om jou items te verkopen. Heb je bijv. geen eigen merk maar heb je genoeg leuke vintage items om te verkopen. Als particulier is het ook mogelijk om deel te nemen aan dit grote shopping evenement. Enthousiast geworden? Neem contact met C4C Vintage en meld je aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten