woensdag 30 januari 2013

A Girly Tough Girl..


Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, stijl en voorkeuren. Nou heb je van die mensen die zeggen dat ze niet zo goed kunnen kiezen wat hun stijl is en wat ze nou leuk vinden. Als ik deze mensen dan hoor praten en hun kledingstijl bekijk weten ze 9 van de 10 keer wel degelijk wat ze leuk vinden, alleen zijn ze daar zelf nog niet achter denk ik..

Om deze mensen weer eens een handje te helpen, heb ik een mini shoplog gemaakt die bestaat uit één outfit. Zoals je als in de titel ziet wou ik de look girly maar toch stoer houden. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren, maar vandaag heb ik dat met donkere kleuren en als eyecather de neonroze ketting gedaan. Ik vind persoonlijk niet eens alleen de ketting girly, maar ook de Angora polka dot trui vind ik een hoog aaibaarheidsgehalte hebben en dat maakt de hele outfit wat minder zwaar. 

Wat vind jij van de outfit en zou je hem dragen of is hij voor jou de donker..?

van links naar rechts
Boots 117,- Topshop/ Rok 15,- CheapMonday/ Trui 49,95 H&M
Clutch 29,- Miss Selfridge/ Ketting 15,- Romwe
Armband 19,- Romwe/ Ring 4,- CheapMonday

Geen opmerkingen:

Een reactie posten