zaterdag 29 december 2012

Woorden die je kan dragen..


Je hebt van die trends, die eigenlijk nooit helemaal weg gaan en een beetje tussen alles door kruipen. Niet dat ze niet leuk zijn, maar ze vallen niet altijd even goed op. Maar opeens zijn ze er dan weer na lang niet weg geweest.. Over één van die trends ga ik het vandaag hebben.

Woorden, zinnen, kreten, gedachten  dromen en verlangens. Alles kan je tegenwoordig wel om je nek, vinger, oor of arm dragen. Je kan het niet zo gek verzinnen of er bestaat wel een sieraad met dat ene woord, waar jij opzoek naar bent. Kan je het echt niet vinden, dan bestaan er weer genoeg mogelijkheden om hem zelf te maken of te laten maken.

Ik zelf ben in het bezit van verschillende sieraden die bestaan uit een woord of een zin. Het kan je outfit net wat meer pit of een lief tintje geven. Nou loop ik niet met enorme teksten in mijn oren en zijn mijn armen bedekt met armbanden met hele verhalen, maar dat kan je natuurlijk wel doen. Alleen overdrijven is ook een vak he.. Less is more.

Woorden en zinnen zijn leuk om te dragen, maar op zekere hoogte. Houdt rekening met wat je draagt en probeer andere mensen er niet mee te beledigen, maar daar zie ik jullie niet voor aan. Mode is leuk, trends zijn leuk, dus laten we het ook leuk houden. :-) 

van links naar rechts
Vier op een rij 3,- Miss Selfridge / Hope, Love, Faith 11,- Topshop
BFF 13,95 Nelly.com/ Love 8,- Topshop
Met leder koortje 5,- Rings and Things

Is deze trend iets voor jou of sla je deze liever over?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten