zondag 9 december 2012

Winter Wonderland Winactie


Sneeuw! Riep ik vrijdagochtend toen ik de gordijnen open deed. Wauw, wat zag alles er opeens mooi uit. Ondanks dat ik een echte koukleum ben, zoals jullie nu ondertussen wel weten. Vind ik sneeuw toch erg leuk. Een mooie winter wonderland, vraagt om gefotografeerd te worden. Een goed moment om mijn nieuwe camera uit te proberen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen.Met mijn camera om mijn nek ging ik op pad. Jammer genoeg scheen vrijdag de zon niet, waarop mijn vader zei "Je had net zo goed zwart wit foto's kunnen maken". Eigenlijk had hij wel gelijk, maar toch het had ook wel wat. Gelukkig scheen zaterdag wel de zon, dus had ik een nieuwe kans om mooi foto's te maken.


Als alles onder het sneeuw ligt, bekijk ik de wereld op een hele andere manier. De sneeuw geeft de natuur een magisch en vredig tintje. De andere jaargetijden vind ik ook erg mooi, maar toch vind ik sneeuw naast dat het koud is, ook erg warm en gezellig. Iedereen wilt toch een witte kerst en dat is toch echt vanwege het sfeertje en het gevoel wat je erbij hebt.


Jammer genoeg ligt er nu geen sneeuw meer en heeft de regen het gewonnen van de witte bomen en sneeuwpoppen. Om de pijn te verzachten kan je vanaf vandaag een armband winnen met het peace-teken. Om zo het vredige gevoel van de sneeuw toch vast te houden. 

Wat moet je er voor doen. Maak een leuke, mooie, gekke of lieve winterse foto, wees lekker creatief. Stuur deze naar didyouc@gmail.com en zet erbij wat jij het leukste vindt aan de winter en waarom. Zondag 23 december zal ik de winnaar bekend maken. 
Ik ben benieuwd. Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten