dinsdag 18 december 2012

Vintage Kilo Sale was een groot SUCCES!


Ruim een uur heb ik in de kou moeten staan wachten, tot dat ik naar binnen mocht. Of dat het waard was, ja zeker! Als je niet bent geweest en je houdt van vintage dan heb je echt wel wat gemist.

Na wat gedoe met het openbaar vervoer, was ik rond 14.00 bij TrouwAmsterdam. Tot mijn verbazing stond er een hele lange rij, iets wat ik echt niet had verwacht. Ik was niet de enige die zo verbaasd was, want mede shoppers en de organisatie van het evenement waren net zo verbaasd. 


Ruim een uur heb ik staan klapper tanden en in spanning gewacht, want wat ik moest verwachten wist ik eigenlijk niet. Het wachten werd beloond en ik mocht eindelijk naar binnen. Trap af en weer trap op.. Ik kreeg een grote zak aangeboden zodat ik daar al mijn kleding die ik zou gaan shoppen kon verzamelen. (ik heb een paar items gekocht, maar hier later meer over in een ander blogbericht)


Toen ik dan eindelijk naar binnen mocht, zag ik alleen maar mensen, mensen, mensen en een hele hoop kleding. Ik wist gewoon niet zo goed waar ik moest kijken. De bedoeling was dat ik die middag opzoek ging naar goed gekleden vintage shoppers, maar ik kon door het bomen het bos niet meer zien, dus dat heb ik maar even niet gedaan. 


Ondanks dat het zo druk was, zag het er netjes en verzorgd uit. Het personeel hield alles goed bij zodat de zaal er netjes uit bleef zien en telkens werden er weer nieuwe artikelen toegevoegd. Super fijn natuurlijk, want zo kwam bleef het voor iedereen leuk om rond te snuffelen. Ook voor de mensen die pas om 16.30 binnen kwamen, was er dus genoeg.Tijdens het shoppen, klonk er een dansbare beat door de ruimte want door DJ Miss Biss bleef de goede sfeer er wel in zitten. Bekend en onbekend ging helemaal los en het was daarom ook erg leuk. Ondanks dat het druk was, hing er een rustige sfeer en iedereen was erg loyaal naar elkaar.Het was een groot succes, hopelijk vonden C4C Vintage en Rebirth of Fashion dit ook, want het zou toch super zijn als dit vaker wordt georganiseerd. Wat ik al wel kan vertellen is dat 3 maart er weer een C4C Affordable Vintage Fair zal plaats vinden. Dus vintage liefhebbers, hou mijn blog goed in de gaten, want meer informatie hierover komt er zeker.  


C4C Vintage en Rebirth of Fashion, namens Did You C.. heel erg bedankt voor de leuke gezellige vintage-shop-middag. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten