woensdag 5 december 2012

Trendy Barok


Sierlijke krullen, gouden details, parel snoeren en zacht fluweel. Deze winter kan je je kleden als een echte jonkvrouw uit de 17e, maar dan op een trendy manier.


De Italiaanse barok stijl uit de 17e eeuw, is deze winter een opvallende trend. Ga voor een totale outfit vol drukke sierlijk, geborduurde krullen of kies één item uit deze trendy stijl. Ik zelf vind het erg leuk, alleen of ik het zelf zou dragen is weer een tweede vraag. Dat zou ik eigenlijk niet weten. Misschien eerder één ding, een hele outfit zou ik niet aan durven. Dit, ook omdat ik me dan misschien meer op een gordijn uit een oud kasteel vind lijken. Niet omdat ik een hele outfit niet tof zou vinden, maar ik vind een beetje rust in je kleding bij deze trend wel noodzakelijk.

Opzoek naar een barok outfit? Check de shopping page:

van links naar rechts
Lange jurk 149,95 River Island/ Short met goud detail 61,- Miss Selfridge/ Jasje 110,- Miss Selfridge
Gouden kraag 34,95 River Island/ High Heel 110,- Miss Selfridge
Schoen met sliertjes 139,- Steve Madden/ Korte jurk 49,95 River island/ Top met kraaltjes 65,- Topshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten