vrijdag 7 december 2012

TREND: Tassel Oorbellen


Je kan er niet meer omheen, grote oorbellen zijn deze winter helemaal hip! Een paar maanden geleden vertelden ik over de glinsterende edelstenen die je oren doen stralen. (bekijk het blogbericht) Vandaag laat ik deze grote stenen achterwege en ga ik het hebben over een andere oorbel trend. Namelijk de tassel oorbel.


De kerstsfeer begin ik al aardig te voelen, dit omdat het al de hele dag hier sneeuwt. Terwijl ondertussen de wereld in een winter wonderland aan het veranderen is, ga ik weer een leuke accessoires trend met jullie bespreken.

Over een paar weken is het alweer zover, we mogen ons weer in onze mooiste outfit hijsen en onze gezichten plamuren met glitters. Oke, overdrijven is ook een vak, maar toch we gaan natuurlijk er wel mooi bij lopen, tijdens de kerstdagen. Naast een mooie outfit mogen de accessoires niet ontbreken. Een mooie clutch, armband, ring, ketting en/of oorbellen kunnen net dat extraatje geven aan je hele outfit. Pas op! Ga er vooral niet bij lopen als een wandelende kerstboom, om zo verwarring te verkomen. ;-)

In verschillende winkels en webshops vind je ze in alle kleuren en maten. Ik heb het over de "tassel oorbellen". Dit zijn oorbellen, met kleine kettinkjes/sliertjes die in een bosje geclusterd zijn of in een rij naast elkaar hangen. Je hebt ze met alleen sliertjes, maar soms wordt er ook een steen of parel toegevoegd als extra eyecatcher.

Naar mijn idee, zijn het oorbellen die een luxueuze uitstraling hebben en niet perse grof en opvallend hoeven te zijn. Wil je graag lange/grote oorbellen maar hou je niet zo van grove sieraden en ben je opzoek naar iets subtieler. Dan is deze trend echt iets voor jou. Ze zijn te koop in verschillende soorten prijsklassen en ik heb een paar betaalbare, mooie tassel oorbellen voor je uitgezocht.

van links naar rechts
Golden ears 12,50 ASOS/Three Colors 11,- Dorothy Perkins/Wings 16,- Topshop
Brown stone 2,- H&M/Oil 8,99 New Look/Baroque 6,90 Forever 21
Silver 18,- Topshop/Black&white 16,- Topshop
 Mix colors 20,85 ASOS/Basic silver 21,- Topshop

Wat vind jij van deze trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten