donderdag 6 december 2012

Shine bright like Rihanna


Terwijl Rihanna, door mijn kamer heen galmt met het liedje "Diamonds", maak ik dit blogbericht. Dat Rihanna voor veel mensen een stijlicoon is, is wel duidelijk. En dat ondanks dat ze de laatste tijd helemaal niet zoveel kleding aan heeft.. Toch heb ik een outfit bij elkaar gezocht ge├»nspireerd op Rihanna.


Stoer, sexy en vrouwelijk dat is ze allemaal. Ook is ze niet weg van hier en daar zich bloot geven. Nee, Rihanna weet wat ze wilt en haar imago veranderd dan ook met de dag. Het lieve schattige meisje die alleen maar leuk met haar heupen wiegde is ze al lang neer meer. Een echte R&B diva, om het netjes te houden. ;-) Persoonlijk vind ik sommige liedjes van Rihanna best leuk, alleen haar gedrag vind ik een stuk minder. Over haar kledingstijl heb ik ook wel wat te zeggen. Zoals ik net  al zei, houdt Rihanna wel van hier en daar wat bloot en dat zie je dan ook terug in deze shopping page die ik samengesteld heb. Een korte jurk, met een paar opvallende hoge hakken daar zie ik haar wel mee lopen. Tuurlijk mogen de accessoires niet ontbreken en de haarclip met stenen is dan ook een echte eyecatcher. 


van links naar rechts
Killer Heel 117,- Topshop/ Riem 36,- Miss Selfridge
Oorbellen met grote steen 16,- Topshop/ Jurk met doorzichtig lijfje 105,- Miss Selfridge
Armband met blauwe steen 16,70 ASOS
Ring met bloem 16,- Topshop/ Clutch hologram 11,50 New Look/ Haarclip met stenen 34,75 ASOS

Zou jij in deze outfit willen rond stralen of ga je liever voor wat minder bloot?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten