zaterdag 15 december 2012

Morgen: Vintage Kilo Sale @ TrouwAmsterdamHet lijkt me een beetje onmogelijk, maar de kans is er dat je het bericht "Vintage liefhebbers opgelet!" heb gemist. Heb je morgen niks te doen en hou je van vintage en shoppen, dan zou ik als ik jou was zeker weten een bezoek brengen aan de TrouwAmsterdam.C4C Vintage en Rebirth of Fashion organiseren samen de "Vintage Kilo Sale". Vanaf morgen 13.00 tot 18.00 is TrouwAmsterdam een shopping walhalla voor de echte vintage liefhebber. Je kan de hele middag rond snuffelen tussen wel ruim 3500 kleding stukken. Ben je opzoek naar echte topstukken dan ben je hier ook op het juiste adres. Want er bevinden zich echte pareltjes tussen de vele kilo's vintage. Wees niet bang, deze zijn niet alleen te vinden aan het begin van de middag. Op verschillende momenten van de dag zal er kleding aangevuld worden. Het kan dus ook net zo zijn, dat jij die ene Chanel jas uit de jaren 70 te pakken hebt om 16.00. Super leuk toch?! Je zult nu vast wel een bezoekje willen brengen aan dit leuk evenement. Weet je toevallig ook al, hoe je gekleed gaat? Ik ben namelijk op zoek naar leuke, trendy, modieuze, opvallende en unieke vintage shoppers. Ben jij dat, dan wil ik jou graag op de foto hebben voor Did You C.. . Ik ben benieuwd hoe mijn zoektocht morgen zal zijn, maar daar zal natuurlijk een uitgebreid verslag over komen met de vintage shoppers in het middelpunt. Zie je me rond lopen en vind je het leuk om op de foto te gaan? Spreek me dan even aan, dat vind ik alleen maar leuk. 

Ik hoop je daar tegen te komen!
Wanneer: Zondag 16 december
Openingstijden: 13:00 tot 18:00 

Entree: 3 euro

Waar: TrouwAmsterdam
Adres: Wibautstraat 127, 1091 GL AmsterdamGeen opmerkingen:

Een reactie posten