vrijdag 14 december 2012

Merry Christmas

Hierbij wil ik alle lezers en lezeressen alvast fijne kerstdagen toewensen  

Joepiiiee! Het is weer zover, we mogen de kerstboom weer versieren. Ik vind dat altijd zo leuk en gezellig. Gister had ik de regie in handen tijdens het versieren van de kerstboom. Benieuwd wat het is geworden?


(Foute) kerstmuziek aan en we gaan van start! Terwijl de geur van de kerstboom langzaam door de kamer verspreid, pak ik als een klein kind de kerstballen uit. Vorig jaar kocht ik namelijk allemaal kerstballen en tot mijn verbazing had ik er meer dan verwacht. Ik wist niet eens dat ik nog zoveel soorten bij elkaar had gezocht.


Ik hou van neon tinten en dit jaar zie je dat dan ook terug komen in onze/mijn kerstboom. Knal roze uilen, lichtgevend roze ijskristallen en opvallend roze sterren. Naast deze hysterische kleur heb ik dit afgewisseld met witte uilen/kerstballen en zilveren kerstballen. Om het nog wat winterse te maken, ligt er ook een klein laag je (nep) sneeuw in de boom. (wat je niet op de foto's ziet..)


Ik ben helemaal blij met de kerstboom en ondanks dat het roze nog al fel is. Vind ik het niet een mega opvallend lichtgevend ding geworden. Het zilver en wit maakt het geheel wat rustiger.


Wat vind jij van mijn kerstboom en wat voor kleuren heeft de jouwe?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten