zondag 2 december 2012

Kleur bekennen met MascoloriMascolori, je zou bijna denken dat ik nu wat ga vertellen over een lekker culinair recept, maar dat is niet het geval. Mascolori is een merk die mannen kleurrijke schoenen aanbied, om zo hunzelf en het straatbeeld wat meer kleur te geven.

Lage schoen, hoge schoen, laars, bloemetjes, gekleurde slangenprint en een opvallende ruit en ga zo maar door. Er is genoeg keuze bij Mascolori. Zit jouw dessin er niet bij en wil je wat anders, dan is dat geen probleem. Je kan namelijk je eigen trendy, kleurrijke schoen samenstellen. De vrolijke schoenen uit de collectie zijn maar in een kleine oplage verkrijgbaar. Daarnaast worden alle schoenen met de hand gemaakt door de Spaanse Pepe Milan.

Dames, wees niet getreurd ook voor ons heeft Mascolori een schoenencollectie samengesteld, jammer genoeg is deze alleen niet zo uitgebreid als die van de mannen. Naast schoenen zijn er ook bijpassende riemen en fel gekleurde sokken verkrijgbaar. Zo kan je je hele outfit een vrolijke boost geven en op een kleurrijke manier afstylen.


Mascolori, kan je vinden in Rotterdam en sinds kort ook in Amsterdam. De winkel heeft vrijdag in Amsterdam op spectaculaire wijze hun officiële opening gehad, met niemand minder dan zanger/presentator Gordon en collega's van LA The Voices gevierd. De hilarische BN’r die wel van opvallen houdt, heeft samen met Mascolori een collectie ontworpen. Deze is tijdens de opening gelanceerd. Nieuwsgierig geworden, neem dan snel een kijkje op hun website of bezoek één van hun winkels.


Bergselaan 265
3038 CC Rotterdam

Prinsengracht 103a
1015 EB Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten