zondag 16 december 2012

Je kan Did You C.. overal volgen


Wil je graag op de hoogte worden gehouden wat mij zoal bezig houdt en is deze blog niet genoeg voor je. Dan ben ik natuurlijk te volgen via verschillende social media.Social media is helemaal hip en Did You C.. moet hier natuurlijk ook aan mee doen. Dus om niet achter te blijven zijn er verschillende kanalen waar je mij kan volgen.

Facebook
Elke keer als er een nieuw blogbericht is geplaatst, zal je de link hier van kunnen vinden op de Did You C.. facebookpagina. Ik ben nog niet heel erg actief op facebook, maar ik zal mijn best doen om hier verandering in te maken. Wat je hier als extra kan vinden, zijn vaak andere inspiratie beelden. Dus als je opzoek bent naar mooie plaatjes, moet je zeker even liken.

Instagram
Woeeehooee, sinds gister hoor ik ook bij de Instagram gang! :-) Ik hou van foto's maken en het is natuurlijk ook super leuk om met jullie te delen. Ik vind het leuk als je me volgt, maar ik wil jou natuurlijk ook graag volgen.

Twitter
Ook ik, twitter... Wil je snel en makkelijk op de hoogte worden gehouden, dan kan je me het beste via Twitter volgen. Hier post ik korte kreten en leuke foto's. Het leuke aan Twitter, vind ik ook dat je zo makkelijk en snel nieuwe mensen kan leren kennen.

Bloglovin'
Via Bloglovin' kan je mijn blog makkelijk in de gaten houden. Elke dag krijg je een e-mail met daar de nieuwste blogberichten erin. Als je meerdere blog's volgt is dit ideaal, zo heb je alles bij elkaar.


En ga je me volgen? :-)

Fijne zondag!
Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten