maandag 31 december 2012

Did You C.. 2012 Jaaroverzicht


Het is bijna zover, vannacht zullen we afscheid moeten nemen van het wel vertrouwde 2012 en 2013 verwelkomen. Een nieuw jaar vol nieuwe kansen, belevenissen en activiteiten. Maar voor dat we 2012 gedag zeggen, gaan we eens kijken wat het Did You C.. allemaal heeft gebracht. 2012 was namelijk hét jaar dat deze blog werd geboren. Hier komende de hoogte punten van 2012.


1 februari 2012 was het zover. Na jaren lang denken en twijfelen hakte ik de knoop door. Ik ga een eigen blog beginnen en ik zie wel hoe lang ik het volhoud. Het wordt een mode en inspiratie blog, met vooral veel afbeeldingen. Opeens zag ik het helemaal voor me, alleen een naam bedenken was nog even lastig. Ik wou iets van mezelf erin hebben, maar niet al te opvallend. Na een lijstje met namen opgeschreven te hebben, had ik het opeens het wordt "Did You C..".


Waarom? Om een lang verhaal kort te maken. De letterlijke vertaling van het Engelse "did you see" is "heb je het gezien". Omdat ik graag nieuwe dingen ontdek en die met jullie wil delen, kwam ik hierop. Ik heb "see" veranderd in de letter "C", wat staat voor "Chamali" mijn naam. De twee puntjes achter de "C" staan voor mijn overige namen. Ja, er is over nagedacht  en nu weten jullie hoe ik erbij ben gekomen. ;-)

Dagen, weken en maanden gingen voorbij. Ik schreef onder andere over trends, wat mijn bezig hield en mijn bezoekje aan de Glamour redactie. Ik werd steeds actiever en ook mijn berichten werden beter. Als ik nu terug kijk naar mijn eerste berichten, schaam ik me zo want ze zijn alles behalve goed. Haha, maar dat zal ik volgende jaar wel weer zeggen. Ik blijf leren en niemand is perfect. ;-)


23 mei 2012, ik schreef mijn eerste "Shopping Review" over de Primark in Zaandam. Dit was een succes, want mensen willen en wouden dit graag lezen. Ondanks dat mijn mening natuurlijk niet de mening is van heel Nederland worden de "Shopping Reviews" goed gelezen. Daarom zal ik in 2013 weer hard aan de slag gaan om een paar nieuwe winkels te gaan bestuderen. Tips zijn altijd welkom!


Naast verschillende berichten vol tekst, zijn er dit jaar ook genoeg mooie, gekke, modieuze, opvallende en stoere inspiratie beelden geplaatst. Vaak kreeg ik de vraag waar haal je toch al die mooie afbeeldingen vandaan. Tja, goed zoeken en voor de rest is het een klein beetje het geheim van de smit..


Er zijn een paar weken geweest, dat ik ook in het Engels mijn berichten schreef. Maar dit hield al snel op vanwege tijd te kort en omdat mijn Engels niet optimaal is. Dus daarom ging dit idee al snel van de baan en begon ik me weer helemaal te focussen op de Nederlandse berichten.


Het werd tijd voor meer promotie, want er moeten natuurlijk steeds meer mensen Did You C.. gaan volgen. Ik ontwierp promotiekaartjes en op 27 juni 2012 lagen deze mooie kaartjes in één van mijn lieveling winkels de "Open shop" in Amsterdam. Later het jaar kwamen ze ook aan de andere kant van Nederland te liggen, namelijk in Tilburg bij de winkel "By Plume".


De zomervakantie ging voorbij en ik kwam in aanraking met "Chicks4Chicks Vintage" die allemaal leuke fashion evenementen organiseert. Verschillende berichten heb ik aan de bekende evenementen toegewijd.  Ik bezocht de grote vintage markt, de pop up store en de kilo sale. Super leuk en ik zal net zoals in 2012 C4C Vintage ook in 2013 tot op de voet volgen, om zo jullie op de hoogte te houden qua vintage shoppen.


Naast mode, wordt voor Did You C.. beauty ook steeds interessanter  In 2012 heb ik al een paar make up looks laten zien en verschillende reviews. In 2013, zal je dit meer kunnen verwachten. De combinatie mode en beauty is natuurlijk perfect!

Natuurlijk is er nog veel meer gebeurd, want wat dacht je van de cadeautips, de winactie en de eerste vlog. Nee ik stond dit jaar niet stil. Ondanks de ups and downs, heeft Did You C.. 2012 goed gered en gaan we er weer knallend tegen aan in 2013!


Wat kan je verwachten in 2013.
Naast de bekende items zoals de "Shopping Reviews", "Trends", "Celeb Styling" en "Inspiratie beelden", zal er in 2013, meer Chamali te zien en te lezen zijn. Ik ga proberen om de blog wat persoonlijker te maken, door jullie mee te nemen naar verschillende evenementen en wat mijn zo nu en dan bezig houdt. Super leuk, maar ook een beetje spannend, want zo'n interessant leven heb ik nou ook weer niet.. ;-) Daarnaast zal er zoals ik al eerder heb vermeld meer beauty komen in combinatie met mode en hou ik C4C Vintage in de gaten.  Niet te vergeten, in februari viert Did You C.. haar eerste verjaardag, dat moet natuurlijk ook goed gevierd worden maar daar over later meer. Er gaat natuurlijk nog meer gebeuren, maar dat merk je vanzelf wel.


Zo, dat was me een lang bericht, het einde is bijna inzicht. (hey dat rijmt) Geniet nog even van 2012 en wees voorzichtig met vuurwerk. Ik wens al mijn lieve lezers en lezeressen een fashionable 2013, vol liefde, geluk en gezondheid. Ik hoop jullie in het nieuwe jaar net zo goed te amuseren als in het oude. :-)

Tot volgend jaar!

Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten