zaterdag 29 december 2012

Cheap Monday brengt licht in het donker


Goede morgen allemaal! Ja ik ben er weer. Sorry dat ik zo lang niets meer heb gepost, maar ik ga het dit weekend helemaal goed maken. Vandaag en morgen zullen er 2 berichten online komen inplaats van 1! Hoe leuk is dat, je komt het weekend dus wel door. 

Ik heb iets heel leuks, want Cheap Monday geeft ons een beetje licht in deze donkere dagen.. Eigenlijk is het helemaal niet zo vernieuwend wat ze doen, maar je moet er maar op komen. 


Cheap Monday houdt niet zo van de donkere dagen en kwam toen op het idee, voor deze collectie. Zo kwamen ze met een leuke oplossing, om het in deze donkere dagen wat aangenamer te maken en wat lichter. 

Vanaf eind November ligt de unisex limited collectie al in de winkels die bestaat uit verschillende artikelen die in het bezit zijn van een glow in the dark laagje. (denk aan die leuke sterretjes die je vroeger of nog steeds op het plafon hebt zitten..) De kleding ziet er eigenlijk heel gewoon uit, maar als het ligt uit gaat zal het oplichten. Super gaaf, al zeg ik het zelf! Benieuwd naar de artikelen? Scroll dan maar snel naar beneden. :-)


Shirt €28,-
Portemonnee €28,- 
Jeans €55,-
Sneakers €90,-
Pumps €90,-
Tas €35,-
bronGeen opmerkingen:

Een reactie posten