zaterdag 15 december 2012

Cadeautips: Om lekker in weg te kruipen


Één keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

Het is alweer de ene laatste cadeautip.. Wat gaat de tijd toch weer snel! 

Ben je opzoek naar een warm cadeau en hou je ook nog eens van creatief bezig zijn, dan is deze tip echt iets voor jou. Voor de gene die niet zo creatief zijn, is er natuurlijk een oplossing bedacht.


Van mijn moeder kreeg ik voor mijn verjaardag een eigen gebreide zeegroene shawl. Naast dat hij super warm en zacht is, is het een echte eyecatcher. Je kan mij van verre zien aankomen en ik kan er lekker in wegkruipen als ik in de kou sta. Met het koude weer, is een shawl een prima cadeau om te geven. Hij is handig en modieus tegelijk. Het is natuurlijk super leuk om zelf een shawl te maken, want zo heeft niemand dezelfde en ben je lekker origineel. (Of je moet 10 de zelfde willen maken, dan is het een ander verhaal. ;) )

Zelf kan ik wel breien, alleen ben ik al een jaar met een shawl bezig. Ik heb gewoon het geduld er niet voor en ik ben ook niet zo snel. Mijn moeder en oma daar in tegen, kunnen het soms zo snel als een machine. Daar kan ik echt niet tegenop.  

Wil je zelf ook een shawl maken, of iets anders warms? Bekijk dan even de afbeelding hier onder. Hier wordt de makkelijkste steek stap voor stap uitgelegd. 


klik op de afbeelding om hem te vergroten
Voor de gene die hier geen zin in heeft, net zo langzaam is als ik, of het lukt je echt niet. Heb ik natuurlijk een goede oplossing. Er zijn namelijk genoeg leuke shawls te koop, in verschillende kleuren, maten en van verschillende materialen. Om het allemaal nog makkelijker te maken, heb ik er een paar voor je bij elkaar gezocht. 


van links naar rechts
Paars 21,- Topshop
Oranje 16,95 Pieces /Cremé 22,- Monki
Grijs 26,95 Pieces/Baby roze 20,- River Island/Bruin 59,- Brrr/Geel 16,95 Pieces
Blauw 59,- Brrr/Rood 20,- River Island/Zwart wit 29,95 River Island
Zee blauw 29,95 Esprit/Licht blauw ster 19,95 Pieces
Mint groen 52,- Topshop/Roze 7,95 H&M
Blauw met witte stipjes 20,- Dorothy Perkins

Geen opmerkingen:

Een reactie posten