zaterdag 22 december 2012

Cadeautips: Daar word je bruin van!


Één keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

Het is alweer de aller laatste cadeautip. Over een paar dagen is het Kerstmis, dus je moet nu ondertussen wel alles in huis hebben. De laatste tip is om je vingers bij op te eten en iets waar ik super graag lust..
Chocolade!!! Mmm.... De mensen om mij heen weten dat ze me hier blij mee kunnen maken. En ik weet wel zeker, dat ik niet de enige ben die zo van chocolade houdt. Dus dat is dan toch een perfect cadeau?


Je hebt verschillende soorten chocolade, in verschillende soorten maten, smaken, kleuren, vormen en ga zo maar door. Nou kan je een mooi doosje slagroom truffels geven of zelfgemaakte chocolade koekjes. Maar wat ook leuk is, is om een workshop bonbon's maken te geven of voor iemand een uitgebreide chocoladefondue middag te organiseren. Heel gezellig en lekker tegelijk. Nou is chocolade leuk om te geven, maar op = op en dat is natuurlijk erg jammer. Dus hou daar wel rekening mee. 


Dit waren de cadeautips van 2012, weet verzin ik in 2013 rond deze tijd weer nieuwe. Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad. Hele fijne kerstdagen en veel plezier en succes met geven. :-)Alle cadeautips op een rij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten