dinsdag 11 december 2012

12-12-'12 de dag dat...


Morgen is het een hele mooie belangrijke dag. Het is namelijk 12-12-'12. Ik ga nu niet vertellen dat ik ga trouwen of iets anders speciaals ga doen wat met de liefde te maken heeft. Morgen is het namelijk de dag dat Nederlands grootste Primark haar deuren opent.


Dat het niks met liefde te maken heeft, lieg ik misschien wel een beetje. Want mijn liefde voor mode groeit met de dag. ;-)

Woensdag 12 december 2012 zal om 11.00, in Almere de grootste Primark in Nederland haar deuren openen. Een winkel van ruim vierduizend vierkante meter vol kleding, schoenen, sieraden en andere leuke dingen die voor een lage prijs te koop worden aangeboden.

Ik ben benieuwd hoe hij eruit ziet, maar ik kan morgen niet voor de deur liggen. Mijn tijd komt nog wel.. Als ik er ben geweest, zal ik het natuurlijk laten weten. Ga jij wel voor de deur liggen morgen?

Adres:
Stationstraat
1315 KE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten