donderdag 29 november 2012

Vintage liefhebbers opgelet!


November is bijna voorbij en dan is het alweer zover. Van het weekend gaat december van start één van de duurste maanden van het jaar. Sinterklaas, Kerstmis en Oud&Nieuw. Van al die feestdagen wordt je bankrekening niet vrolijk. Ik heb goed nieuws voor jou, want ik snap best wel dat je niet kan stoppen met shoppen en je graag in een te gekke outfit wilt lopen tijdens deze feestdagen maar ook gewoon door de weeks. C4C Vintage heeft samen met Rebirth of Fashion namelijk iets heel leuks voor jou in petto!


C4C Vintage, staat bekend om haar super leuke druk bezochten grote markten en haar gezellige pop up stores. Ik heb al verschillende blogberichten aan deze leuke evenementen toegewijd en vandaag zal ik dat weer doen. Alleen dit keer heeft C4C Vintage de handen ineen geslagen met Rebirth of Fashion. Deze bekende winkel die zich bevindt op de van Woustraat te Amsterdam, weet precies wat Vintage inhoud.

Samen organiseren zij, zondag 16 december een heel leuk evenement. Namelijk het kilo shoppen. "Huhh.., wat bedoel je?!" Ik hoor je hard op denken, maar het is zo simpel als het er staat. In Londen, New York en straks ook in Amsterdam is het een echte hype, het kilo shoppen. Dit betekend dat je per kilo betaald. Een kilo staat voor 4 tot 6 kleding stukken en een kilo kost slechts €15,-. Hoe gaaf is dat, betaal je voor een Hermes shawls, Chanel tas, Burberry zonnenbril en YSL top, maar €15,-.


Naast dat het heel erg leuk is, is het ook low budget shoppen. Dus je bankrekening wordt er niet verdrietig van. In de Trouw te Amsterdam bevinden zich die ene zondag ruim 3500 geselecteerde items, dus voor iedereen wel wat wils. Ben jij niet opzoek naar een echte designer item, dan vind je daar vast ook wel leuke bloemetjes rokken en kante blousejes die je oma vroeger ook gedragen heeft. Je kan voor het hele gezin shoppen, want er is vrouwen, mannen en kinderkleding en een hoop accessoires te koop.

Ik weet dat je nu al staat te springen om naar de "Vintage Kilo Sale" te gaan. Er is alleen nog één klein dingetje. Tijdens dit grote evenement, ben ik daar ook te vinden. Met mijn camera om mijn nek, ben ik dan namelijk opzoek naar de leukste trendy, modieuze, opvallende en unieke vintage shopper. Ik ben kritisch, maar de beste worden geselecteerd. Daarna  zal er een leuke uitgebreid blogbericht geplaatst worden, met misschien wel jou op de foto. Dus wil je gezien worden en op de foto worden gezet. Leef je uit en ga stylish shoppen tijdens de "Vintage Kilo Sale". Wie weet tot dan!Wanneer: Zondag 16 december
Openingstijden: 13:00 tot 18:00 
Entree: 3 euro
Waar: TrouwAmsterdam
Adres: Wibautstraat 127, 1091 GL Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten