woensdag 7 november 2012

Two New Victoria Secret Angels


Vanavond is het weer zo ver, de Victoria Secret Angels zullen weer sierlijk over de catwalk zweven, terwijl ze de nieuwste collectie laten zien. Naast de wel bekende Angels, zijn er dit jaar twee nieuwe schoonheden bij gevlogen. 


Cara Delevigne is één van de nieuwelingen. Met haar 19 jarige leeftijd heeft ze maar liefst al zestig internationale shows gelopen. Naast dat ze gezicht is van Burberry, is ze ook het gezicht van de Chanel Resort collectie 2013. Een model waar we denk ik nog veel van zullen zien en horen.

Cara
Naast Cara zal ook Jourdan Dunn zich bij de Victoria Secret Angels toevoegen. Nadat ze werd ontdekt in de wel bekende winkel Primark, ging het snel met haar carrière. In 2008 was ze het eerste "zwarte" model dat over de Prada catwalk liep. Dit was een goede zet van Prada. Zo heeft zij namelijk de aandacht getrokken, voor het ontbreken van "zwarte" modellen in de mode industrie. 

Jourdan
Twee mooie, opvallende modellen die vanavond samen met de andere Angels er een feestje van gaan maken, terwijl ze in de sexy lingerie lopen van Victoria Secret. Tijdens de show zullen ook Rihanna, Justin Bieber en Bruno Mars te zien zijn. Zij zullen net zoals hun voorgangers, de modellen tijdens de show begeleiden met hun eigen nummers. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten